Aroma Yoga

logo

Aroma Yoga är en förhållandevis ny yogaform i Sverige. Jag är en av få som utbildat mig till Aroma Yoga lärare som håller regelbundet klasser i Sverige. Vi är ett 20-tal lärare i hela världen!

Denna yogaform är olik annan yoga. Det som är den tydliga skillnaden är att vi använder eterisk olja för att fördjupa kontakten med “body-mind-spirit”.

Vi jobbar med chakrasystemet, de fem elementen, sinnena, meditation, asanas och som en huvudingrediens är de eteriska oljorna nyckeln till den djupa kontakten till det inre och yttre. Även om du är doftkänslig är det värt att prova denna klass. Det är ren eterisk olja vi använder och det är sällan någon är känslig mot exempelvis apelsin, pepparmynta eller cederträ.

Det kan ibland bli olika teman, men oftast går jag på känslan och det verkar bli bäst så! Föranmälan via mejl eller sms. Klassen kostar 200 kr och det finns även klippkort om du önskar det. Minst 5, max 20 deltagare. Om det är färre än 5 förbehåller jag mig rätten att ställa in klassen och hänvisa till nästa inplanerade datum.

De inplanerade klasserna i vår är planerade till:

  • Fredag 12 april kl. 16,00
  • Fredag 24 april kl. 16,00
  • Onsdag 1 maj kl. 10,00
  • Torsdag 30 maj kl. 10,00
  • Söndag 16 juni, tid ej satt ännu

Här bokar du din plats till ditt Aroma Yoga pass. BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120px

Några av deltagarna säger så här:

Det är lika skönt varje gång att komma dit på yoga och få landa. Mår alltid bra efter passen, kroppen blir mjukare och starkare. Tack Jenny!

Detta gjorde mig gott, jag känner mig glad!

Chakrasystemet och oljorna jobbar så bra. Jenny förklarar så noggrant. Jag känner mig lugn, glad och ännu mer kär i livet!

 

 

Comments are closed.