Anpassade öppet tider

Under en period framöver kommer jag att behöva anpassa mina öppettider. Utifrån rådande läge av pandemi samt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Jag kommer att glesa ut behandlingstiderna (så ni kunder inte kommer att behöva träffas) då jag för tillfället inte har något väntrum. Därmed blir det färre behandlingar/dag, samt att jag behöver städa/torka mer mellan behandlingarna/kunder. För er säkerhet byter jag alltid (även före Corona) lakan/handdukar och har engångsunderlägg. Sedan en tid spritas även handtag, dörrar, bord etc.

Samma service såklart, tillmötesgående av behandlingstider och öppet tider i butiken. Om du önskar handla i butiken, hör av dig. Så agerar jag personal shopper, eller hänger ut en påse på dörren som du hämtar när det passar dig.

Jag vill boka tid

Din säkerhet – om du känner symptom…

  • Ingen behandling vid förkylningssymptom (det gällde även INNAN Covid-19) Du ska ha varit frisk i några dagar för att kroppen helt är återhämtad och redo för behandling/konsultation/yoga.
  • Om du yogar – kan du få länken och yoga hemifrån under tiden du väntar in symtomsfriheten.
  • Du ska ha varit symtomfri i minst 48 timmar innan ditt besök.
  • Hör av dig snarast för att omboka din tid. (Ombokning digitalt stängs 24 h innan) därefter behöver du ringa mig.
  • Vid besök tvätta/sprita dina händer när du kommit på plats. Det finns på toa samt handsprit på mitt rum.

Ta hand om dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.