Yoga ny omgång

Måndag 20 april startar en ny omgång med 10-veckors yoga. Möjligheten finns nu även att delta online i realtid, “live”.

Det har hänt mycket på sistone, det har vi alla blivit varse. Yogan behövs mer än någonsin. Yoga hjälper dig att bygga upp ditt imunförsvar, känna dig lugn i stunder där stressen och rädslan annars tagit över. Meditation som är med på dessa yogastunder är också anpassade efter vad som finns “där ute i verkliga livet”, ex yogapass för rädsla, meditation/pranayama för andning/ ökad lungkapacitet, allergier, nu när det varit blåsigt ute är det skönt att jorda sig och känna en inre värme, inom ayurveda kallar vi det för vata, så att balansera sin vata dessa stunder är bra.

Tid; måndagar kl. 19,15-20,45

Plats; lindans bystuga (stor plats och säkerhetsavstånd på 1,5-2 m finns) Du kan även närvara på distans, via online, och ta del av klassen på så sätt.

Pris; På plats i bystugan och online, 10 veckor, 1800 kr. Online 10-veckor 1000 kr. Önskar du komma på drop in, kostar det 200 kr, eller online 100 kr.

Anmälan; Önskar du anmäla dig så klicka dig vidare på länken och fyll i dina uppgifter. online är viktig då du får en länk att klicka dig vidare på, så gärna någon timme innan passet börjar, så jag hinner mejla alla deltagare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.