Workshop – Karin Björkegren Jones

I mörkaste november kommer Karin Björkegren Jones till Nyckelpigan och sprider ljus för oss kvinnor.

Härliga Karin kommer till Nyckelpigan i november för att hålla två mycket uppskattade workshops. Boka in lördag 23 november och knip din plats redan idag!

Knip – för bättre sex, stoltare hållning och starkare kropp.

En stark bäckenbotten är bra av flera skäl. Så många som var fjärde kvinna över 40 år kissar på sig. Ungefär var tredje kvinna kan inte heller dra ihop sin muskulatur i bäckenbotten. Men det finns övertygande bevis för att bäckenbottenträning har god effekt. Bäckenbottenträning är precis som all annan träning en färskvara, men den går glädjande nog snabbt att öva upp om du tränar regelbundet. För kvinnor är knipet livsviktigt. Vi kvinnor måste lära oss att bygga upp vår bäckenbottenmuskulatur för att förebygga inkontinens, ryggont, livmoderframfall och bäckenbottenuppluckring genom att lära sig knipa rätt och få en stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv på köpet. I den här workshopen riktar vi uppmärksamheten till vårt underliv, där vi kommer att jobba med både höftöppnande och stärkande yoga, som med konkreta knipövningar. Du får även boken ”Nya knip för bättre sex, stoltare hållning och starkare kropp”. Knip din plats.

Datum: lördag 23 november
Tid: 11,15-13,15
Pris: 650 kr inklusive boken  ”Nya knip för bättre sex, stoltare hållning och starkare kropp”

Boka här…

I anslutning till denna workshop finns det möjlighet att köpa sopplunch som serveras på plats efteråt. Det blir värmande höstsoppa med glutenfritt bröd och grönsaker. 100 kr för lunch tillkommer. Passar dig som även vill vara kvar och gå på Karins workshop Paus på eftermiddagen. Du behöver skriva “SOPPA” i bokningen och ev. allergi/specialkost.

Paus – en yogaworkshop med Karin Björkegren Jones 

I denna workshop utforskar vi mellanrummet mellan aktiviteter. En yogaklass där vi blandar fysiskt med lugnt och stilla. Där vi lär oss att uppmärksamma pauserna som finns där hela tiden men som vi behöver lära oss att vila i. Karin kommer också väva in sina kunskaper om lymfsystemet och vi kommer göra övningar för att väcka lymfcirkulationen i kroppen.Du kommer även få boken ”Paus, Yoga, Vila, Meditation”.

 

Datum: lördag 23 november
Tid: 14,30-16,30
Pris: 650 kr inklusive boken ”Paus, Yoga, Vila, Meditation” 

Boka plats…

I anslutning till bokningen kommer du få information om betalning. Betalning sker i förväg. Medtag egen yogamatta, filt och kudde. Begränsat antal med platser.
Bokar du båda workshopen så får du lunchen på köpet! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.