Online kurs “Ayurvedisk livsstil”

Så är jag nu igång med min certifieringskurs och ska under 5 tillfällen i vår redovisa lite olika teman inom ayurveda. Därför kommer jag också till mycket reducerat pris erbjuda en ayurvedisk kurs utifrån min 1-åriga utbildning inom “Perfect Health Ayurveda Lifestyle”.

Vill du vara med på kursen och samtidigt hjälpa mig med utbildningen och bli ännu bättre på att förmedla Ayurvedan till er så ber jag er anmäla er så snart som möjligt. Det är begränsat antal platser om 7 stycken och en unik möjlighet att lära sig om ayurveda var du än är. Du behöver en dator/padda och även ha högtalare/mic kopplad till den.

 

 

Kursinnehåll;

 1. Introduktion till Ayurveda
 2. Ayurvedisk näring
 3. Emotionell frihet
 4. Inre apotek
 5. Ayurvedisk daglig rutin

Kurstillfällen;

 1. tisdag 7 maj kl. 19,00
 2. tisdag 14 maj kl. 19,00
 3. tisdag 21 maj kl. 19,00
 4. tisdag 4 juni kl. 19,00
 5. tisdag 11 juni kl. 19,00

Varje kurstillfälle är ca 45 minuter och sänds on-line. Det ingår ej kursmaterial utan fokus ligger på att vara aktiv lyssnare och möjlighet att ställa frågor live. Naturligtvis får du föra egna anteckningar under tiden. Du kommer också under tiden kursen pågår vara med i en sluten facebookgrupp för att kunna ställa frågor och interagera med dina kurskamrater. Du kommer att få mer tydligt innehåll och information om vilken portal/livesändning jag sänder ifrån.

Investering;

850 kr för 5 kurstillfällen a´45 minuter. Kursen faktureras och betalas före kursstart. Bokning/anmälan av kurs sker via bokadirekt här. Anmälan är bindande och kursavgiften betalas ej tillbaka om du får förhinder, däremot är det okej att överlåta din plats till någon annan. Detta är ett mycket attraktivt pris för en sådan lång kurs med mycket djup information om ayurveda. När jag senare är certifierad och klar (augusti 2019) kommer jag att regelbundet erhålla kurser i ayurvedisk livsstil. Om du väljer då att gå någon kurs via Chopra Center Ayurvedic Lifestyle, så har du 850 kr tillgodo, superbra deal! Du behöver också dedikera dig till att vara med på alla dessa kursdatum och på ditt sätt interagera med frågor och feedback, antingen i live-sändningen eller på facebook.

Varmt välkommen till Nyckelpigan online.

2 Responses to “Online kurs “Ayurvedisk livsstil”

 • Hej!
  Jag tror det var dig jag träffade på hälsomässan på wanbo herrgård, Smedjebacken. Jag blev intresserad av onlinekursen som du pratade om. Kommer du alltså fortsätta med det i höst?

  • Hej, jag kommer att ha kursen regelbundet. Så ja, är svaret 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.