Rena din kropp inför våren med Ayurveda

Här får du inspiration att möta våren med en lätt och klar känsla i kroppen och sinnet, med hjälp av Ayurveda.

Då det är vår kommer du att förstå hur du balanserar din Kapha-doscha på bästa sätt. Kapha behöver energi, lätthet och värme. Då jord-& vattenelementet är starka i Kapha-doschan så behövs motvikt, du får lära dig tekniker för det under denna dag, både praktiskt i yoga/pranayama men också smaka på lite olika maträtter som kan hjälpa dig i balans. Du får också en förståelse varför ayurvedan jobbar med att regelbundet rena kroppen/sinnet, med så kallad panschakarma. Inspiration till en egen renings-kur på ayurvediskt sätt.

Denna workshop passar dig som är intresserad av ayurveda, vill fördjupa din praktik genom att förstå hur köket kan vara din länk till ett bättre mående. Har du läst mycket om ayurveda och vill ha handfasta tips/råd så har du hittat rätt. Du kommer att få med dig en grund i att rena kroppen/sinnet, vid varje årstid. Du får också recept för att på ett skonsamt sätt påbörja din reningskur hemma.

När: Lördag 28 april 2019
Kl. 13.00- 17.00
Var: Nyckelpigan, Lindans Bystuga, Borlänge
Pris: 950 kr inkl. fika och råvaror med hem för en bra start av din reningskur, recept etc.
Kursledare: Jenny Berg

Boka din plats här på Boka Direkt.  

Varmt välkommen till en ljus och lätt vår, med Nyckelpigan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.