Vårens AromaYoga inplanerad

Nu är vårens alla AromaYoga klasser inplanerade

AromaYoga beskrivs bäst genom att med eteriska oljor och en resa genom chakrasystemet få djupare kontakt med kroppen, sinnet och själen. Många av mina aromayogisar kommer tillbaka gång efter gång. Många är de också som kommer och vill testa något nytt.

AromaYoga är en yogaform som passar alla, både erfarna yogisar men också dem som aldrig yogat förrut. Temat är olika varje gång och det kan ex vara immunförsvaret, stress, flow of life, tacksamhet och allt där emellan. Yogaklassen börjar med en kort introduktion om vad eterisk olja är och därefter startar vi yogan. Alla får ett antal bommulspads för att droppa olja på. Vi kommer att ha ren eterisk olja från Young Living och det är därifrån AromaYogan föddes, av en kvinna som heter Tracy Griffins. Vi doftar, smörjer och smakar på oljorna under dessa timmar. Oljan kommer därmed att påverka din hälsa och alla är vi olika, vi behöver olika oljor. Men jag kan lova att effekterna efter ett aromayogapass håller i sig i flera dagar. Det är lite som en yoga-behandling med eteriska oljor.

Vi håller på mellan 1,5-2 timmar sammanlagt. Efter yogan bjuds det på lite smaksatt vatten och det finns möjlighet att ställa frågor och köpa oljor för dem som vill fortsätta praktisera hemma.

De inplanerade klasserna i vår är planerade till:

  • Fredag 12 april kl. 16,00. Tema; energi – väck din inre energi till liv.
  • Fredag 26 april kl. 16,00. Tema;
  • Onsdag 1 maj kl. 10,00
  • Torsdag 30 maj kl. 10,00
  • Söndag 16 juni, tid ej satt ännu

Vill du vara med på denna yogaform behöver du för varje gång boka din plats via Boka Direkt.

Vet du inte hur du går till väga, hör av dig till mig så fixar jag en plats, så får du bokningsbekräftelse på mejlen.

Alla datum ligger ute för bokning redan nu, så det är väl ändå dags att ta fram kalendern och boka in lite egen tid och möjlighet att njuta av yoga och eteriska oljor tillsammans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.