AromaYoga datum för hösten

AromaYoga hösten 2018.

Nu är terminen igång och många har kommit in i rutiner och så. Det är mysigt att krypa upp i soffan med en kopp the och vara under den värmande filten. Vill du bryta detta och komma ut och träffa andra i yogan och de eteriska oljornas värld, så har nu hösten/vinterns datum för AromaYoga kommit.

Boka in dessa och anmäld dig. Enklast via info@nyckelpiganjenny.se. Anmälan via bokadirekt kommer under veckan att öppnas upp.

  • fredag 28 september kl. 17,00
  • tisdag 16 oktober kl. 19,00
  • fredag 2 november kl. 17,00
  • lördag 1 december kl. 09,00

aromaterapi-4AromaYoga är en mild form av yoga som bygger på att låta kroppen arbeta utifrån sin kapacitet och på ett tillåtande sätt ge tid åt balansering och förändring. Aromaterapin flyttar in i yogasalen. Unikt utvalda oljor som främjar chakrasystemet och dess egenskaper. Vi andas in oljorna via doftspridare, spray eller direkt från flaskan, ibland kan vi även applicera oljan på huden för att få maximal effekt. Eteriska oljor har funnits sedan länge för att balansera kropp, sinne och ande. Därför utgör yoga, meditation och eteriska oljor ett kraftfullt nygammalt sätt att ta sig an hälsan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.