SEMESTER

Under veckorna 28,29,30 har jag SEMESTER STÄNGT.

Mejlen är satt på autosvar, de trogna kunderna är informerade och jag kommer att tillbringa mindre tid på sociala medier. Ge mig själv återhämtning och gå in i min bubbla.

Jag tänker att behandlingar, konsultationer, telefonrådgivning etc får vila. Shoppen är också stängd. Dock kanske jag kommer att erbjuda yoga i Frostbrunnsdalen även under semestern, om jag känner för det och är hemma såklart. Enklast är då att gå  med i min sms-grupp så lägger jag ut när/var jag kommer att ha SommarYoga.

Du kan såklart under denna period boka din behandling, plats på yogaterminen eller ayurveda utbildningen i höst. Boka tid, behandling och yoga

photo-1464507768659-af94c4614d1a

Jag önskar er alla fina själar en fin sommar, ta hand om dig, njut av det lilla, umgås med de som känns enkelt och avslappnat. Ät det du vill med eftertanke och ge dig själv egen tid lite då och då. Även om det är 5 min/dag så är det betydelsefullt. Skriv en tacksamhets dagbok, över smått och stort som ger dig tacksamhet och känsla av förundran.

/ Jenny, Nyckelpigan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.