SommarYoga i Dalen

I naturreservatet Frostbrunnsdalen erbjuder nu Nyckelpigan SommarYoga.

33364724_1794601443895062_7817861770403381248_n

 

Yoga på Internationella Yogadagen erbjuder Yoga med Afternoon Tea. En möjlighet att varva ner, prova yoga och njuta av naturen. Jenny Berg, Nyckelpigan ger dig möjlighet att vara i flödet, på ett SamaYoga-vis. Hon jobbar intuitivt och det kommer vara tillåtande yoga, mantrasång och en härlig koppling till naturen. Vi samlas vid Cafe´ Frostbrunnsdalen och hittar en mysig plats att ha yogan på. Tag med yogamatta och filt. Föranmälan.

Detta är en donationsklass vilket innebär att du har möjlighet att ge kollekt, som Nyckelpigan ger vidare till välgörande ändamål. Denna gång till BRIS, Barnens Rätt i Samhället.

Efter yogaklassen på ca 90 minuter finns en smakrik buffé med vegetarisk afternoon tea uppdukad i caféstugan.

Pris: 185 kr Yoga inkl. afternoon tea.

Anmälan: sker till Nyckelpigan, via bokadirekt. Ange även eventuella matpreferenser eller allergier.

Bakgrund: FN:s generalförsamling har instiftat den internationella yogadagen – och ställer sig därmed bakom yoga som ett verktyg och holistiskt förhållningssätt för hållbar hälsa och balans i vardagen. FN och världens medlemsländer vill skapa medvetenhet kring yogans förebyggande effekter och lyfta fram fördelarna inom fysisk och mental hälsa. Indiska regeringen och dess ambassader är initiativtagare till detta firande och håller även i det officiella arrangemanget i över 250 städer runt om i världen.

Morgonyoga i Frostbrunnsdalen. Känn hur du väcker kroppen, sträcker ut och andas in naturen med alla dina sinnen. Vi yogar i naturreservatet Frostbrunnsdalen på mysig plats. Låter naturen stå för musiken. Tag med yogamatta och filt. Föranmäl gärna då det finns begränsat med platser. Drop in går också bra.

Efter en timmes yoga står frukosten uppdukad i cafestugan med näringsdrypande chiapudding, fruktsallad, juice och kaffe/the

Tid: Söndag 1 & 8 juli kl. 09,00

Pris: 205 kr.

Anmälan: till Jenny, Nyckelpigan. via bokad plats på bokadirekt. 

För mer info eller frågor, tveka inte att höra av er.

photo-1505376191244-556f18f57ebaDet kommer med all sannolikhet att bjudas in till spontan yoga under juli månad. Du kan även gå med i min sms-grupp :http://smsgrupp.se/dela/ptnvkxtzog så får du en inbjudan via sms när vi tänker köra yoga nästa gång.

Varmt välkommen till en sommar fylld med avkopplande yoga, underbar vegansk/växtbaserad frukost eller fika i natursköna Frostbrunnsdalen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.