Workshop – att läka stress

Sofie Wiklund & Jenny Berg öppnar upp denna dag för er som vill lyssna till en gripande historia om hur bl.a. stress i arbetslivet slår undan fötterna på en ung kvinna. Hur kan du hitta tillbaka till livs-energi och livs-mening? Vilka verktyg finns möjliga för dig? 

pexels-photo-374053Under dagen kommer du att förstå hur stress kan påverka dig. Vilka stressfaktorer finns i din omgivning? Göra stressreducerande yoga med meditation och andningsövningar. Avnjuta en vegetarisk lunch och ges möjlighet till frågestund kring Sofie´s bok, “Den tredje striden och den sista med mig själv”.

Kommer under hösten 2018.

Kostnad: 800 kr inkl. frukt, the/kaffe, lunch och bok.

Plats bokas via länken och skriv om du har allergier att ta hänsyn till. Max 12 personer.

Sofie har fem års erfarenhet av att arbeta som chef och ledare och har stor erfarenhet från omorganisationer och förändringsarbete. Hon är också författare till ledarskapsboken “Den tredje striden”.

Jenny har jobbat inom Företagshälsovården i 10 år och har lång erfarenhet att coacha personer med stressrelaterad problematik. Utbildad Hälsovetare och är vidareutbildad till Ayurvedisk Hälsovägledare och Terapeut samt Yogalärare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.