Retreat dag på Masesgården

Ett behov av stillhet

Retreat betyder ”att dra sig tillbaka i stillhet, för en eller flera dagar” Min långa erfarenhet av att jobba med kunder som är stressade, är att de många gånger behöver stillhet, tystnad och möjlighet att dra sig tillbaka. Det kan vi göra på olika vis. Genom att vistas i naturen, men också att minska intryck utifrån. Det vill jag erbjuda dig.

strawberries-frisch-ripe-sweet-89778

Lördag 7 juli kl. 10-15. 

En heldag där lugnet, stillheten, kontakten med naturen får ta plats. En dag för dig. Återhämtning. Kärlek. Närvarande. Växande.

Vi yogar, mediterar både stilla och i rörelse, äter med mindfulness och ges både i grupp och enskilt möjlighet till vila och återhämtning. Om du så önskar kan du även vara i simbassängen för endast 50 kr.

Att vara på Masesgården är en plats där naturen och livskraften frodas. Det är en rogivande miljö, med många fina utrymmen. Det allra finaste är ändå utrymmet du ger dig själv. Att hitta tillbaka till din plats, till ditt inre.

Kostnad; 800 kr inkl. fika och lunch

Medtag yogamatta/liggunderlag, filt, block & penna.

Anmälan är bindande. Läs bokningsvillkor på hemsidan.

Retreatledare; Jenny Landby Berg, Nyckelpigan. Är utbildad hälsovetare, ayurvedisk hälsovägledare & terapeut, yogalärare och retreat ledarutbildning.

Vid frågor, tag kontakt med Jenny, Nyckelpigan. 073-5350859
www.nyckelpiganjenny.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.