Detox, en ayurvedisk yogadag

Genom att medvetet avsätta tid för dig själv, rena dig med hjälp av ayurvedisk mat, yoga som är anpassad för att stärka din matsmältning och dina organ som lever och njurar skapar du utrymme för en ren kropp och själ. Ditt sinnen behöver också vila, meditera och blir fri för en stund. Denna dag är av kärlek till dig själv. 

Min intention för denna dag är att du får inspiration för att påbörja din reningskur/detox period. Ge dig yogaövningar & meditation för egen träning, samt recept på ren och näringsrik mat som balanserar dig för en vår fylld med ny energi. Denna kurs passar dig som behöver egen tid, få inspiration till detox på egen hand och vill känna dig påfylld av god, enkel mat. Du får med dig ett kompendium med recept, yogaövningar, meditation på det vi gör under dagen.

Lördag 26 maj kl. 9,30-16. Vi börjar med the, för att sedan göra ett yogapass. Lunchen lagar och äter vil tillsammans. (hoppas vi kan öppna dörren från köket och sitta ute på trappen/gräset i vårsolen). Eftermiddagen blir en stund för teoretisk inspiration för fortsättning av rening hemma. Kostnad: 850 kr inkl. fika på fm/ef samt lunch och kompendium. Boka din plats här.

BokaTid_Vit_MorkBakgrund_90px

detox tjej vid havet

Trackbacks & Pings

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.