Drömmar

Nu är det bokat, datumen satta, min vidareutbildning med lärarhandledning och licensiering inom Ayurvedaskolan Human Helath.

startup-photosI sommar går jag vidare och djupare in i block 4-5, till hösten in i 6-7. Det är så härligt att vara med om detta. Att fördjupa sin egen kunskap. Låta det bli en visdom. Jag har tittat runt på vidareutbildningar och det lutar åt Deepak Chopra´s utbildning. Får se om jag åker dit, eller om jag tar en on-line kurs. Att besöka Indien igen är ju också något jag vill. kansske följa med min lärare till Indien på hennes resa på 2-3 veckor. Framtiden får visa vägen. Jag sår mina (guld)frön och vattnar, skapar förutsättning för universum att hjälpa mig förverkliga denna resa.

Jag har drömmar om att ha ett “Hälsans Hus”, där ayurvedisk utbildning och yoga är ett av de viktigaste benen. Att dela detta med andra kollegor inom alternativ medicin och andligt närvarande är för mig viktigt. Likaså närheten till naturen och vem vet, kanske en härligt häng i en café/restaurang med god, närande, sjysst mat som verkligen fyller upp dina celler med livsenergi.

Det märks att det går lätt är det är rätt. Värken i mina ben avtar när jag är på rätt väg. När jag jobbar med Ayurveda och har mina kunder varje vecka. Om jag av någon orsak inte har kunder, utbildning eller annat yttre som styr (som jag ej kan påverka) ökar min smärta i benen och det ger mig en påminnelse att fortsätta sända ut min önskan. Fick en fin bild av en kollega. Att sätta ut en stor, hög antenn, som “känner in” energin, sänder ut att … nu är det kurs på gång… nu är det dags att anmäla sig… av erfarenhet vet jag att det fungerar. De som är redo, ser/hör/känner en speciell dragning till det jag sänt ut och anmälan trillar in. Har jobbat med mina mentala bilder förrut och blir ödmjukt påmind då och då. 

pexels-photo-332826 Make your dream come true!

Examen Hälsovägledar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.