Lucka 4, Yoga erbjudande

Julkalendern hos Nyckelpigan erbjuder dig som kund fina erbjudanden på både varor och tjänster och evenemang samt en hel del tips, yoga-& andningsövningar och annat som är bra att ta fram nu under jul- & nyårstiden. 

Följ Nyckelpigan på Facebook eller Instagram så missar du inget.

pexels-photo-374694LUCKA 4; erbjuder dig som vill gå på YOGA under vinter/vårterminen 2018 ett härligt GRATIS pass när du anmäler dig för kursstart 15 januari. Anmälan är bindande. Yogaterminen är 20 veckor lång och vi håller på till 4 juni. Vi träffas på måndagar, 20 tillfällen a´90 min för 2400 kr. ERBJUDANDET IDAG med lucka 4 ger dig möjlighet att träna ett extra pass under terminen.

Här anmäler/bokar du din plats för nybörjare 17,15  och fortsättning 19,15. En fin julklapp till någon du tycker om, börja med dig själv.

Som en liten försmak på min yogastil, ges du här en kort yogasekvens via youtube, eller kom in ikväll och prova på gratis första gången. Ikväll är det terminsavslutning och temat är “go with the flow” med extra fokus på fullmånen. Vattenelementet, njurar och känslorna är några delar vi jobbar med ikväll. 

2 Responses to “Lucka 4, Yoga erbjudande

  • Kontakt :070-3034286 .min mejl är ur funktion för tillfället.
    Anm.yoga vårterm.-18.

    • Du är nu anmäld, kolla mejlen för bokningsbekräftelse och inbetalning av anmälningsavgift.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.