Dina batterier, är de laddade?

Hösten nalkas och det är ju ändå rätt skönt att hänga med i naturens rytm. Sakta ner tempot (jo naturen gör det). Men hur är hösten egentligen för dig? Är den så där lugn och behaglig som du önskar?

pyamas the

För många är det fullt sjå att få logistiken att gå ihop hemma med jobb, skolstart och aktiviteterna som bokar upp stora delar av din kalender. Många känner stress, de är (förhoppningsvis) återhämtade från semestern och har laddat upp batterierna. Men snälla, låt dig slå dig ner, känna in batteriet… hur mycket laddar du det nu när vardagen kommer åter? Har du något knep? Hur laddar du batterierna så de räcker, utan att bränna slut på dem?

Nyckelpigan erbjuder många tjänster som gör att dina batterier håller längre. Yoga & Ayurveda är för mig nycklarna att må bra. Genom att förstå hur saker och ting hänger ihop går det lättare att förebygga och främja hälsa.

Yoga laddar dina batterier och några röster från mina deltagare;

Jag har tyckt om variationen, med olika teman.

Som alltid engagerad ledare

Yogan gör min kropp mjukare & rörligare. Den hjälper mig även att behålla lugnet & hantera olika situationer som uppkommer i livet.

Jag upplever dig som väldigt seriös.

Behandlingar som riktar fokus på att ta hand om stresstillstånd och förebygga stress är några kära klassiker inom ayurvedan. Damm på binjurar, abhyanga samt shirodara väldigt effektfulla. Med eteriska oljor görs även behandlingar och de jag tänker på då är just “stress buster” samt aromamassage.

8T0A83238T0A8344

Shirodara – är den klassiska behandlingen med oljestrålen i pannan/tredje ögat. Du får även hela kroppen insmord med varm olja, anpassat för dig. Avslutas med ångbastu som kallas swedana.

Den är enormt avslappnande, gör att du landar & jordar dig. Även denna behandling är endel i ‘panchakarma’. Därför populär för de som är stressade, känner att det är svårt att finna tid för återhämtning.

Den är så kraftfull att du får räkna med att kroppen går in i sparlåga, verkligen tar sig tid för återhämtningen. Varvid egen inplanerad vila efter behandlingen behövs i flera dagar. Du får med oljan hem för egen massage.

8T0A8177

 

Adrenal-damm är behandlingen för binjurarna. Det går till så att vi gör en damm, som vi fyller med olja och örter, dammen placeras på kroppen. I Ayurveda används olika typer av Basti för att rena kroppen och lösa blockeringar. De används också som en del i att balansera energiflödet.

 

8T0A8213

 

Stress buster som är en enormt avslappnande behandling. Stress Buster är en behandling där eteriska oljor masseras in i området kring nacken, skulderblad och axlar. De eteriska oljorna och massagen hjälper dig att släppa stressen, landa och får dig till en bättre återhämtning. Oljor som används är bl.a frankincense, stress away, deep reliefe från Young Living.

 

Jag hjälper dig gärna att komma i balans, behålla din balans och öka ditt välbefinnande. Via min bokningssida kan du läsa om de olika behandlingarna och boka tid, samt anmäla dig till yogan. Yogan kör igång måndag 21 augusti. Platserna börjar ta slut, så vill du hänga med, ta hand om dig under en längre tid… 1,5 timme/vecka i 15 veckor… det ger valuta för pengarna, jag lovar!

Så, stanna upp, andas och ta det med ro.  Jag finns här för dig, när du är redo. 

Namaste / Jenny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.