Sommarerbjudande

Sommarerbjudandet gäller juni-juli och ger dig som trogen kund något tillbaka. Alla som bokar tid för behandling, massage, PT Yoga eller något annat av mina tjänster får 15 % rabatt på den andra bokningen. Det brukar vara skönt med en eller två behandlingar inför sommarledigheten. Har du ett jobb som erbjuder friskvårdspeng så går det fint att få kvitto och lämna in till arbetsgivaren. Här kan ni läsa om behandlingarna och boka tid. BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120px

Några rekommendationer på behandlingar om du har svårt att välja;

  • Klassisk massage, är rogivande och sträcker/töjer musklerna och ökar blodflödet. 60 min – helkropp
  • Aroma massage, är en lugnare massage, där de eteriska oljorna får jobba. Du väljer själv oljor, efter dagsform
  • Damm, en ayurvedisk behandling som vid stress kallas “adrenaldamm” där njurar/binjurar behandlas
  • Garshan, en ayurvedisk behandling med torrmassage och lätt oljeinsmörjning
  • Marma, en ayurvedisk behandling där ditt energiflöde balanseras med eteriska oljor på meridianpunkter
  • Shiroabhyanga eller Indisk huvudmassage som den också kallas, är behandlingen för dig med trötta axlar, nacke och behöver en timmes massage på överkropp/huvud med doscha-anpassad olja.
  • Shirodara är den klassiska ayurvediska behandlingen med olja som rinner sakta ner för din panna. En behandling som sänker stress (främst i sinnet) men även en helkroppsinsmörjning och bastubad. Du behöver avsätta tid för ledighet efter behandlingen, då den passar att tona in semestern med.

Jag har många fler behandlingar, men dessa är att föredra, då många upplever sig stressade, svårt med återhämtning och är uppe i varv då semestern kommer. Så boka in ett par tider för dig själv, sista arbetsveckan och första semesterveckan så kan jag hjälpa dig att öka din energi och du kan känna dig pigg, utvilad, mer harmonisk och med glädje möta din familj inför semesterperioden.

Har ni någon gemensam avslutning på jobbet, eller en höst-kickoff där ni vill att jag kommer och håller ett avstressande yogapass, har lite officeyoga, massage eller där ni bara behöver lite hälsosam inspiration så hör av er. Något jag gjort i arbetsgrupper och på företag är bl.a specialanpassad yoga utifrån arbetsmiljöenkät, pic-me-up workshop där ni ser varandras egenskaper och ger en tillsammans-klarar-vi-det-här-känsla, massage på företag går att bokas med både liggande bänk och sittande på stol hel/halvdag. StressBuster behandling är fin att göra, snabb och effektiv.

Jag har lång erfarenhet att arbeta hälsofrämjande och promotivt med företag och arbetsgrupper och kommer gärna ut till er och hälsar på, för att prata med er vad ni kan behöva för att öka välbefinnandet, både långsiktigt, kortsiktigt och göra det tillsammans.

DSC_0397 - kopia

 

Trackbacks & Pings

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.