Yoga i höst

Dagar som denna, när regnet smattrar på rutan och jag sitter inne med raggsockar och en thekopp är det svårt att veta om det är vår eller höst… så jag planerar lite höstaktiviteter.

DSC_9266Många av dem som tränar regelbundet vill veta hur terminerna löper på. Det är skönt att veta att man har sin plats, som vanligt, så man kan gå på semester och se fram emot hösten med alla mysiga aktiviteter. Hos Nyckelpigan kan du redan nu anmäla dig på höstens yogakurs.

Terminen startar måndag 21 augusti och pågår tom 4 december (vecka 34-49)*. Terminen är 15 tillfällen och du bokar din plats med att betala in 300 kr i anmälningsavgift och fått en bokningsbekräftelse. Alla 15 tillfällen kostar 1800 kr och resterande 1500 kr betalar du på plats vid kursstart eller mot faktura. Möjlighet till delbetalning finns. Det är många som får friskvårdspeng via jobbet och detta är ett utmärkt sätt att investera i din egen hälsa och ge dig egen tid där du ökar ditt välbefinnande. *Med reservation för inställda och flyttade pass. Bystugan är stor, men det är ändå begränsat med plats, så önskar du vara med, anmäld dig gärna så snart du kan.

SamaYoga

SamaYoga bygger mestadels på hatha yoga men hämtar även inspiration från andra traditioner. Fysisk yoga och andningsövningar sammanvävs med meditation och mantra. Mjukgörande, flödande, stärkande, med närvaro och acceptans.

Yoga som ett sätt att bli bekväm i sig själv, fördjupa andningen och skärpa sin förmåga att fokusera, vara nära sig själv, och en möjlighet att komma i djupare samklang med livet. Yoga som en träning i att göra saker med full närvaro och medvetenhet. Kraftfullt, effektiv & avslappnande.

Alla yogakurser innehåller andningsövningar, asanas (statiska och dynamiska), meditation, mantran och vila/avslappning.

Höstterminen 2017 startar 21 augusti. Boka din plats här. 

Yoga för nybörjare,  måndag kl. 17:15  BokaTid_StorVit_MorkBakgrund_120pxJJPG

Här guidas dem som inte tränat yoga tidigare. Vi går igenom de vanligaste asanas (yogapositionerna) på ett tryggt och säkert sätt. Det kommer att vara ett lugnt, inkännande pass med mycket självacceptans. Andningen är väldigt central inom yogan och vi jobbar med andningen på olika sätt för att hamna i rätt stämning och få de positiva effekter som andningen ger.

Passar dig som är ny, som aldrig har yogat tidigare. Du kanske har symptom som värk, är stressad och är stel.

Yoga fortsättning, måndag kl. 19:15 BokaTid_StorVit_MorkBakgrund_120px

Detta pass riktar sig till dem som tränat yoga 1 termin eller mer, är lite mer van på yogamattan. Här ligger fokus på att komma djupare inom, hitta dig själv, hur känner du yogan i din kropp, hur kan du förstärka yogan med andningen? Vi gör detta på ett lekfullt sätt med  nya inspirerande övningar, pranayama och  meditation att hitta nya nivåer i vardagen!

Passar för dig som vill ha mer inspiration och utvecklas samt vill förstå helheten på ett djupare sätt.

Kursen ligger uppe som ett evenemang på Facebook, bjud in och interagera med dina vänner.

/ Namaste, Jenny

p1040507

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.