Semester stängt

Nyckelpigan kommer att ha semsterstängt under 5 veckor i sommar. V. 28-32 (10 juli – 13 augusti)  Tid för egen återhämtning, familj och vänner prioriteras. Mejlen och kontakt via sociala medier kommer därför inte under dessa veckor prioriteras.

IMG_2142 Ni kan såklart boka både behandlingar och yogakurser online som vanligt. Allt finns uppe redan nu för bokning.

Behöver du inhandla oljor, örter, the etc så ber jag dig fixa det innan, så du har allt hemma för sommaren. Spontan sommaryoga kommer att erbjudas på en gräsmatta eller vid en strand, vill du få meddelande om det, så anmäl dig till min sms-grupp.

Jag rekommenderar att ni läser sommarens ayurveiska tips, dricka pitta the, ha lavendel och papparmynta olja hemma. Cocosolja är skön att ha på en varm sommarhud och lavendel hjälper vid myggbett, pepparmynta svalkar fint.

Jag har öppet 3-4 dagar/vecka vecka 26,27, 33 & 34. Varmt välkommen härliga sommar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.