Ayurveda skola i Dalarna

Kom till Dalarna och utbilda dig i Ayurveda.

I höst kommer jag att hålla utbildning i Ayurveda. Jag ska gå certifierings-utbildning i Luleå för att kunna lära ut Ayurveda enligt skolan, Ayurvedaskolan Human Health.  Det är en ära att få göra detta, utifrån mitt hjärta till er. Efterfrågan från mina kunder har varit stor, jag har haft ett stort kundunderlag och känner därför att det är rätt i tiden att även utbilda andra.

10919546_320533798137323_1652869591_nVata, Pitta, Kapha. Genomgång av hur du känner igen dess funktioner i olika sammanhang. Kännetecken på olika personers tillstånd av balans respektive obalans. Var sak har sin tid. Hur du kan känna igen och utnyttja dygnstider och årstider, sätta dem i relation till Vata, Pitta, Kapha, för att på bästa sätt spara energi och må bättre.

Ätandets konst. Måltidsmedvetande, hunger- och mättnadssignaler samt tips för att kunna njuta mer av mat och dryck utan att det skapar slaggprodukter och överflödskilon. Egenvårdsråd. Enkla, naturliga åtgärder för att förebygga respektive rätta till vanligt förekommande obalanser i t ex mage/tarm, leder/muskler, urinvägar, luftvägar och hud.

I Steg 1 får du kunskap om doshorna; Vata, Pitta och Kapha samt om tiden och ätandets konst. Den behandlar också hur vi påverkas och kan förhålla oss till dygnstider och årstider för att spara energi och må bättre.

I Steg 2 går vi vidare i Ayurvedisk grundkunskap vilket innebär att vi lär oss om livsgnistan, agni och dess olika former, matsmältningen och tecken på obalanser samt hur vi kan åtgärda dessa. Steg 2 omfattar också kroppens sju vävnader och smakernas betydelse. Vi går också in på pulsavläsning och andra metoder för att urskilja ditt hälsotillstånd.

Steg 1-3 räknas som egenvård. Det är en obeskrivlig känsla att själv kunna förstå och göra förändringar för att må bättre, göra enkel pulsavläsning och ta hand om sig & sin familj. 2150 kr/steg. Kostnad för mat tillkommer.

Datum som kurserna kommer att vara är:

 1. Steg 1; lördag 28 oktober – söndag 29 oktober
 2. Steg 2; lördag 25 november – söndag 26 november

Mer information om kursen får du via anmälan. Det är begränsat antal med platser om 10 personer.

14302585_10154477682201810_1907977764_n

8 Responses to “Ayurveda skola i Dalarna

 • Intresserad av denna kurs. Väntar på pris mm.

  • Hej Lotta,
   Nu är priset satt 2150 kr/steg. Kostnad för mat tillkommer.
   Ska jag skriva upp dig för anmälan?
   / Jenny – Nyckelpigan

 • Hej!
  Jag är intresserad av din utbildning .

  Mvh Carina

  • Hej
   Vad roligt att du är intresserad. Vill du kolla i almanackan och anmäla dig?
   / Jenny – Nyckelpigan

 • Vill anmäla mig !
  Steg 1 o 2
  /anitta

  • Hej Anitta,
   Vad roligt, du är anmäld och kommer att få ett mejl med mer information.
   Vänligen, Jenny – Nyckelpigan

 • Hej anmäler mig här , såg detta i efterhand.. Även skickat ett mail.. Med vänlig hälsning Gunilla…

 • Hej Här kommer då lite person uppgifter….

  Gunilla Krafft Limmoragattuvägen 16
  79390 Leksand…

  Mobil 0733147033..Mvh Gunilla……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.