Maj behandlings erbjudande

Maj månad med en tid för rening på djupet

Sama Yoga TTC augusti 2012 319I maj är det tema DETOX hos Nyckelpigan. På torsdag startar detoxyogan som är en kort-kurs på tre tillfällen där vi stärker de utrensande organen, mediterar för att rena vårt undermedvetna. Det finns platser kvar om du känner att du vill kicka igång, precis som våren gjort idag.
Retreatdagen är fullbokad och jag ser fram emot denna lördag tillsammans med er. En dag fylld med yoga och ayurveda men ur ett tema som detox och rening.
Vem behöver detoxa? Ja alla som känner symptom av olika slag eller har utvecklat en sjukdom. Det kan ex vara allergi, reumatism, värk, urinvägsbesvär, pms eller en matsmältning som behöver healing. Just detox betyder “att rena, eller avgifta”, så vill du göra detta för din kropp, ge den en chans att återhämta sig från stress, obalanser och bjuda in en vår fylld med mer energi, glädje och en kropp som synkar med ditt sinne och själ. Vill du veta mer om just Detox, så går det att hänga med på detoxyogan eller boka en tid för coachning, eller en ayurvedisk hälsokonsultation. Jag stöttar dig gärna.
Min erfarenhet att göra detox är lång, jag har gjort det i många år, flera gånger/år, för att få bort min allergi och hudproblem, migrän etc. Det blir “lättare” för varje gång, inte lika mycket gifter och slaggprodukter att rensa ut, gör att resan blir enklare. Så jag rekommenderar verkligen att testa, på ett professionellt sätt, med stöd och aktiviteter, behandlingar.
Maj månad är ju tema DETOX och just därför är det både utrensande och uppbyggande behandlingar som erbjuds. 

GARSHAN, 50 min 700,00 kr ord pris. I maj 625 kr.

Garshan är en speciell massage som stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna. Garshan massage renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, hjälper matsmältningen, ämnesomsättning, cirkulation, motverkar celluliter och trötthet.

Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser (som många upplever på våren) samt då mycket ama (slaggprodukter) ansamlats i kroppen. Perfekt för dem som vill detoxa och rensa kroppen från skräp och toxiner.

SIDDHAMASSAGE 90 min 800,00 kr ord pris. I maj 750 kr.

Siddhamassage är en helkroppsmassage med olika oljor från Sri Lanka eller Indien. Massagen är både kraftfull och djupgående. Den ger energi till hela kroppen och avslutas med att du får du ligga o vila med värme eller swedana.

Behandlingen är uppiggande och behaglig. Den används tex vid smärta, reumatisk värk eller när du behöver en allmänt vitaliserande behandling.

Siddhamassage är vanlig att få efter en detox, reningskur eller en sk. Panschakarma, då den är uppbyggande.

Behandlingstider ligger uppe för maj månad och erbjudandet ska bokas och genomföras i maj, rabattkod: MAJ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.