Repotage om AromaYoga

Magi skulle man kunna kalla det när en doft redan efter några sekunder påverkar våra sinnen och efter någon minut har terapeutiska egenskaper. Jenny Berg i Borlänge är aromayogainstruktör och har upplevt hur de eteriska oljorna påverkar på djupet.

aromaterapi-5Tidningen Free (Åsa Larsson, Fönsterbacken) har gjort ett stort reportage om AromaYoga. Det är en yogaform som är ny, men pusselbitarna är kända av både yogisar och aromaterapeuter sedan tidigare. Det handlar nämligen om att mixa yoga och eteriska oljor. Här kan du läsa hela artikeln som pdf. 

Många av deltagarna återkommer och verkligen längtar och bokar upp sig på klasserna i god tid. De brukar ibland köpa med oljor som vi använder på klasserna för att doften “stannade” kvar. De känner att doften påverkar dem.

Kommande datum är planerade med reservation för ev ändringar.

 • onsdag 8 februari 19:00
 • tisdag 28 februari 19:00
 • fredag 31 mars 16:00
 • söndag 16 april 16:00
 • fredag 19 maj 16:00

Vänligen boka din plats, då det är begränsat antal om 10 st. Återbudslista finns om det skulle bli fullbokat.

logo

 

 

 

2 Responses to “Repotage om AromaYoga

 • Hej
  Vill boka 8 februari
  Hälsningar
  Carina

  • Hej Carina,
   Vad roligt att du vill vara med Carina. Du får en bokningsbekräftelse på mejlen.
   Varmt Välkommen!

   / Jenny – Nyckelpigan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.