USB Doftspridare

Denna lilla smidiga USB doftspridare kommer att bli din vän

1215-tile-on-the-roadNär du är i farten, är på resande fot, så är det skönt att ha något litet och lätt med sig i packningen. Du kanske sitter och kör bil, behöver fokusera och känner dig trött? Då är denna lilla vän en smidig hjälp att plugga in i bilen. Fyll den med ex. citron, pepparmynta eller varför inte En-R-Gee.

När du sitter och jobbar vid datorn är det också smidigt att sätta den i USB-porten på datorn och få den med intervall pysa ut dina eteriska oljor. Just idag har jag Sacred Mountain för att främja styrka, handlingskraft och närvaro. Citron är en allmänt upplyftande olja för sinnet och är renande. Alltså en perfekt kombination nu när det är dags att skriva “Black Friday Erbjudanden”, nyhetsbrev, skicka fakturor till kunder och följa upp och göra återkoppling.

På denna lilla video ser du hur diffucern puffar ut olja och du sätter timer på hur ofta du vill att den puffar. Ha en fin dag allihop!

Här finner du fler evenemang om eteriska oljor och annat kul som händer i december.

Här finner du lite annat smått och gott för ditt kontor. Work survival kit

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.