Värmande höstnyhet – erbjudande

När det är mörkt och kallt så behöver vi lite extra omtanke till oss själva. Därför är mitt erbjudande denna höstmånad både värme och kärlek med fokus på behandling, oljor & theér.

Behandlingserbjudande i november är NYHETEN Indisk Huvudmassage sk. Shiro-abhyanga. Det är en oljemassage på huvud/nacke som är välgörande för en stressad själ.

vinterDenna behandling ges till extra reducerat pris, då jag behöver öva in tillvägagångssättet samt blanda individuell olja. Denna behandling kan kombineras fint med “vanlig” abhyanga, där du smörjes/masserar in varm sesamolja som är indivuduellt anpassad att balansera din kropp, ditt sinne och din själ.

Behandlingen inleds med en kort konsultation med pulsavläsning för val av oljor. Det är en effektiv behandling som förstärker hårets tillväxt, avlägsnar smärta, värk och stress som lagrats i nacke och skuldror. Den ger stimulans till blod och lymfsystemet som eliminerar gifter.

  • Bokar du Shiro abhyanga kostar det 400 kr för ca 50 min. (värde 500 kr)
  • Bokar du Shiro abhyanga inkl. abhyanga så betalar du 1220 kr för båda behandlingarna (värde 1320 kr)  ca 2-2,5 timmes behandling.

Dessutom är det 5 % rabatt på alla vegetabiliska oljor & the´er. (gäller ej eteriska oljor eller doscha-balans oljor)

Det ligger tider ute för november månad om du redan nu vill boka dig för en skön och avkopplande behandling. Varmt välkommen till Nyckelpigan.

BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120pxJPG (1)

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.