Yoga för din kvinnlighet

Igår var det måndag och det betyder yogadag. Denna gång var det extra fokus på att balansera hormonsystemet och då kommer vi även i kontakt med menstruation/klimakteriet/pms etc.

iphone-2284Jag lovade att lägga ut lite inspiration samt meditationen Kirtan Kriya som vi gjorde.  En fin lärare som riktigt förde in denna meditation och inspiration till kvällens pass är Annki Warberg Landahl som ni kan lyssna på om du klickar dig vidare till podden.

Här guidas du in i yogan, livet och hur vi som kvinnor kan ta hand om oss på allra bästa sätt. Jag hyllar kvinnorna, menstruationen, de unga tjejerna, gammel-mor och känslan att bara vara – luta sig tillbaka. Detta ämne tåls att fokusera på gång på gång, och det finner du hos Nyckelpigan. Varmt välkommen till varandet – kvinnligheten – Yinenergin.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.