Stillhet & Vila

Lyssna till ditt (natur)behov

Jag kommer nu i helgen att åka bort och jobba på en retreatgård. Det är en stor fin herrgård mitt i naturen. Laga underbar näringsdrypande vegetarisk mat, stänga av all teknik och ge mig hän, dela min visdom om ayurveda. Så tacksam att min fina lärare Annki Warberg-Landahl bjöd in mig till denna Gurudinne cirkel, och vara en del av dem denna helg.

Naturen läker, det behövs tid, stillhet och vila. Reflektion. Vi behöver ibland dra oss undan för att hinna ikapp. Hinna ikapp oss själva. Tiden finns, men behöver inte alls stressa oss om du gör val som behåller tiden inkapslad. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Retreat, då när jag gjorde retreatledarutbildningen.

Vår tv har gått sönder och vi har nu varit tv-fria i ca 4 veckor. Tekniken stjäl mycket tid av oss människor. Det är iPad´s, telefoner och tv-skärmar. Så många fina stunder vi haft med en bok, lugnt och stilla möte i soffan med en thekopp, reflekterande. Tid för att komma ikapp. Så gör medvetna val, minska ner på tekniktiden. Lek med barnen, ta en cykeltur, åk till svampskogen, prata med en vän i telefonen isf att chatta eller skicka sms. Var närvarande.

Det finns en längtan att dela detta med er, skapa en dag för stillhet. Jag håller på att kolla på lokaler och upplägget är grovplanerat. Jag lovar att det kommer vara en dag du längtar till, en dag du minns, en dag du gärna återkommer till. En dag med dig själv.

Är du redan nu intresserad och vill göra en intresseanmälan så meddela mig. Retreaten kommer att vara under våren/sommaren 2017.  

p1040507

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.