Podcast om Aroma Yoga

Aroma Yoga en ny yogaform

feeling-aromayogaI somras blev jag inbjuden till Vivi Linde att berätta lite om den nya yogaformen Aroma Yoga. Här finner du podcasten och kan lyssna. Det är en yogaform som grundats av Tracy Griffin från USA. Jag känner en enorm stolthet att vara en av de få i Sverige som gått den 3-månaders utbildningen med fördjupad kunskap om eteriska oljor, polarity therapy, chakrasystem. Denna yogaforms unika mix av eteriska oljor med yogapositioner, meditation ger eleverna ny och kraftfull tillgång till fysisk, mental, andlig och känslomässig vinning både på och utanför mattan.

Det erbjuds regelbundet Aroma Yoga hos Nyckelpigan. 4 oktober kl. 18.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.