Fullmåne meditation med YinYoga

Jag har en inre kraft i mig som ger mig idéer. Idéer som behöver ut bland folk. Det är min inre djupaste röst som viskar och viskar, återkommande, gång på gång. -“Dela med dig, visa andra, inspirera på ditt sätt.” Jag har blivit guidad att dela med mig av något djupare på fredag. På fredag är det fullmånen och vad passar bättre än att bjuda in dig till denna stilla stund med yinyoga och vägledd meditation. Som en extra boost får du healing sänt till dig.

IMG_3973

 

När: fredag 16 september kl. 21:00-21:30

Var: hemma hos dig, där du befinner dig

Hur/Anmälan: Mejla eller smsá mig om du vill vara med. Du kan även tackar ja genom att klicka i “kommer” på Nyckelpigans evenemang via Facebook.

Kostnad: Detta är gratis, det du ger i tid kommer tillbaka till dig i kärlek.

 

“Inhale, take a deep breath. On our exhale blow your dreams out to universe, so you can finde them in the wortex! ” / Jenny Landby Berg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.