Höstens Yogaklasser – möt livet här och nu

Om några dagar börjar yogaterminen hos Nyckelpigan. Det är för mig en väldigt rogivande stund, där jag växer tillsammans med er på mattan. Växer som person, töjer på gränserna, tittar under stenarna och välkomnar hela mig, hela Jenny, precis som jag är.

Det är min intention inför kommande höst, att vara där för er, men såklart för min skull, att jag gör det jag trivs med, det jag är ämnad för, att ge er nycklar till ökat välbefinnande. Att ni skall finna verktyg att möta vardagen, så som den är med ont i ryggen, med sömnlösa nätter, med en mamma eller svärfar som blir sjuk och behöver vård, där mitt i livet behövs yogan som bäst!

Genom alla år jag har guidat människor i yoga, så har jag mött precis det. Att hitta styrkan, mjukheten, energin, glädjen, ödmjukheten, tacksamheten att vara där, tillsammans med er. Några kommentarer från tidigare kursdeltagare låter så här:

  • Gjort mig mer avslappnad och på köpet fått bättre sömn.Yogan har även hjälpt mig att bli bättre på löpning, fokus på andning.
  • Allt känns bara så bra! Lugnt och fint å avslappnat. Du har en behaglig och lugnande röst.
  • Tycker om den lugna avslappnade stämningen som blir i lokalen.
  • Känner mig mera harmonisk. Mycket nytta av andningsövningarna. Trivs väldigt bra med ledaren och gruppen.
  • Har fått varit med om en helt underbar upplevelse. Yogan har fört in lugn och harmoni i min tillvaro.

Läraren öppnar dörren – men eleven måste själv gå in …

IMG_3797

 

När: Yogan startar måndag 15 augusti. Nybörjare 17,00 & Fortsättning 19,15.

Var: Lindans Bystuga, 5 km utanför Borlänge centrum, mot Ludvika rv.50

Hur:Klasserna håller på i 90 min och terminen är 15 tillfällen. Sista tillfället beräknat till 5 december. (ingen yoga 5 september & 10 oktober)

Pris: 15 ggr kostar 1800 kr

Anmälan: Är du intresserad av att vara med på höstens resa, ring eller mejla mig för anmälan och eventuella frågor. info@nyckelpiganjenny.se eller 073-5350859

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.