Sommar Erbjudande

Sommar erbjudande (juni & juli):

I sommar är det en perfekt tid för reflektion, skapa utrymme för hälsosamma och långvariga rutiner som hjälper dig i vardagen. Därför vill jag erbjuda rabatt på Gula Boken, Ayurvedisk hälsokonsultation och Personligt Yogaprogram extra förmånligt. Om du boka detta och vi har vår första träff under juni eller juli, så får du en gratis uppföljning (30 min värde ca 350 kr) via skype eller telefon. Detta för att verkligen följa upp och ta hand om sin hälsa på ett långsiktigt sätt.

Ayurvedisk Hälsokonsultation: Passar dig som vill ge hälsan större utrymme än sympton och annat som gjort att du inte mår 100 % eller känner att du är på topp. Perfekt om du behöver lite nya infallsvinklar och inspiration kring livsstilsvanor.

Personligt Yogaprogram: 
Det spelar ingen roll om du är helt ny och nyfiken på vad yoga är, eller om du är van yogi, detta är för dig som vill få yogans verktyg att öka ditt välbefinnande. Du talar om förutsättningarna och de mål du önskar med yogaprogrammet, jag gör programmet och vi går igenom det tillsammans och du får ett kompendium med hem.

Gula Boken: 150 kr rabatt.En bok för dig som vill stanna upp i tillvaron, se det lilla i det stora. Ge dina tankar och reflektioner större plats. Vad passar bättre än denna “sommarbok” i hängmattan, på båten eller en trogen vän likt tidningen på köksbordet? Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

Sama Yoga TTC augusti 2012 319  Yoga Personlig Tränare  IMG_3908

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.