Mars erbjudande

Mars månad är här. Det är dags att erbjuda er kunder fler härliga möjligheter till läkning och en tillvaro i balans.

DSC_0603Denna månad ger jag er 10 % rabatt på bokning av 2 valfria behandlingar i mars månad.

Det kan vara massage, adrenaldam för dig som är stressad och känner dig utmattad. en Garshan-massage för er som vill lösgöra slaggprodukter via torrmassage av råsidenvantar följt av oljemassage. Några speciella behandlingar som specifikt hjälper dig med ångest, sömnstörningar, få tillbaka din energi och själsliga balans med en doftande marmabehandling.

Varför just 2 behandlingar? Jo, när vi sätter igång kroppens läkningsförmåga med en behandling så är kroppen (sinnet och själen) även mer mottaglig för djup läkning. Behandlingarna blir effektivare, de postitiva effekterna håller sig kvar längre och med att återuppta behandlingen ger vi möjlighet till långvarig och hållbar balans.

Bokar gör du enklast här.  BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120pxJPG (1)

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.