Februari boosta immunförsvaret

Några veckor efter nyår kommer februari eller vabruari som några kallar månaden. Många har ett nedsatt immunförsvar och det behöver en extra boost för att inte bli sjuk under denna tid.

DSC_0536Vad kan man då göra för att boosta sitt immunförsvar? Genom att minska på stressen, hitta stunder för återhämtning är viktigt för att kroppen ska kunna läkas. Immunförsvaret jobbar väldigt mycket med det vi utsätter oss för. Immunförsvaret har som jobb att att hålla oss friska. Om det skulle komma in “främmande” i form av virus, bakterier etc så är det immunförsvaret som jobbar på. Har vi ett nedsatt immunförsvar blir vi lätt sjuka, återkommande förkylningar eller andra åkommor.

I Februari kan du boosta ditt immunförsvar med detta erbjudande. 10 % rabatt på tre olika behandlingar under februari månad. Boka och få behandlingen under februari månad. Gäller endast nybokningar och använd dig av bokningskod: feb10% när du bokar din behandling.

Adrenaldam är en lugn och avstressande behandling som görs för att minska stresshormonerna som utsöndras via binjurarna. Adrenaldam stimulerar binjurarna genom att dammen med den varma oljan läggs på ryggen vid njurarna. En av binjurarnas viktigaste funktion är produktion av adrenalin och noradrenalin. Då man utsatts för långvarig stress eller efter en period av hög stress, orkar inte binjurarnas hålla emot längre och så småningom kan man bli utbränd.

Abhyanga är en mycket behaglig helkroppsmassage som görs med stora mängder varm olja.  Huvudet, ansiktet och kroppen masseras systematiskt med lugna, svepande rörelser och ett lätt tryck. Behandlingen är djupt avslappnande för kropp och sinne och stärker nervsystemet. Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Oljan, massagen och värmen renar kroppen från slaggprodukter. Denna behandling ingår i det som kallas Panchakarma, en renande/utrensande behandling. Avslutas med swedana, ångbastu.

Shirodhara behandling motverkar mental stress, oro, psykisk obalans, huvudvärk, sömnproblem. Shirodhara behandlingen börjar med helkroppsinsmörjning med varm olja. Därefter får en oljestråle (Shirodhara) rinna ner på 3:e ögat och vidare ner över din panna och hjässa. Avslutas med swedana, ångbastu.

BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120pxBoka din behandling enklast digitalt via bokadirekt. Du finner även härliga immunstärkande produkter som gojjibärsjuice, vataårstids-produkter som the, skrubb, eterisk olja och krydda för att balansera dig under vintern.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.