Aroma Yoga

Jag har länge väntat på tillfället, där mina kunskaper inom dessa områden ska blandas till en härlig cocktail av sinnenas afton. Bjuder in till en premiär där eteriska oljor används i yogapasset för att balansera både kropp och själ. Aroma Yoga ger dig som deltagare en ny dimension av både yoga & eteriska oljor.

Som yoga, har eteriska oljor använts i tusentals år för att läka och balansera kropp & själ.
Eftersom luktsinnet är det enklaste vägen till hjärnans limbiska system där minnen, instinkter och vitala funktioner styrs och bearbetas är det klokt att använda specifika terapeutiska eteriska oljor i yogastudion!
Exponentiellt mer koncentrerad än sina växtbaserade motsvarigheter , kan eteriska oljor spridas , inandas eller appliceras lokalt för nästan omedelbara resultat . Här är några av de kraftfulla fördelarna med eteriska oljor :
  • Förbättra mental klarhet
  • Lindra stress och ångest
  • Minska sömnlöshet
  • Minska muskel- och ledvärk
 
Välkommen att vara med på dessa unika Aroma Yoga pass. Dessa pass passar alla som vill balansera kropp & själ, med hjälp av eteriska oljor & yoga. Yogan är enkel & följsam, pågår ca 75 min. Vi doftar, sprayar i rummet & applicerar oljan direkt på huden, vilket gör att du får med dig den unika upplevelsen hem & en känsla av balans håller sig kvar.
 
Det kommer att erbjudas fler tillfällen, vartefter klassen blir fylld. Detta 1:a tillfälle är måndag 4 januari kl.17:oo. – detta datum är nu fullbokat. 2:a tillfället är torsdag 14 januari kl. 18:30BOKA din plats med att mejla namn, telefonnummer & datum till info@nyckelpiganjenny.se
Begränsat antal platser om 10 deltagare. Minst 5 deltagare, men min intention är att det blir fullsatt grupp.
Kostnad: 200kr / tillfälle
fullbokad aromayoga januari         aromayoga 14 januari

 

 

 

2 Responses to “Aroma Yoga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.