Expansion – från mörker till ljus

Låt det inre ljuset komma ut

Inre ljus

Jag har jobbat med mig själv länge och i perioder. Just nu är jag i en expansiv fas och det känns så rätt. Att låta ljuset komma ut, svepa över det mörka, dolda och tunga. Läkning har skett och det bara är. Jag är i mellanrummet. Förstår varför vissa pusselbitar har varit olagda, för att jag har inte sett dem. Mycket av min visdom är gammal, från tidigare liv, som nu bubblar upp. Det är ett skifte, en försoning med mina tidigare liv som nu gör mig hel. Jag har gått till terapeuter som hjälpt mig städa i det undermedvetna, tagit tid till mig själv och nu är jag här. Vid det steget när jag likt en orm (kanske Shiva) ömsar skinn och det har varit smärtsamt och många gånger ensamt och obekvämt. Tack vare egen tid, samtal och behandlingar hos terapeuter så är jag där jag är idag. Under senaste året har jag grävt, sett mörker och nu först har jag fått insikten och kontakten med ljuset. Ljuset inom som är så viktigt. För att kunna skörda frukterna så behövs det skit under naglarna och några rejäla spadtag för att kultivera jorden. Luckra upp den och vattna, be om solljus och överflöd. Där är jag nu. Stark i mitt ljus. Detta ljus värmer mig, min omgivning och det är klart att ni, mina vänner, familj, kunder och övriga som är runt mig får ta del av frukten jag skördar. Tänk dig lyckan att skörda, det du själv har sått, det du har gett din tid och kärlek till, det fruktfatet är stort, det räcker till alla som behöver. Jag känner mig hel, full av visdom och vill med kärlek dela med mig av det! 

körsbärsträd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.