Yoga & Ayurveda fördjupnings kurs

Äntligen… en kurs att förstå sig själv tillsammans med omvärlden.

Jag har fått många förfrågningar om heldagar i yoga, fördjupning inom ayurveda och känner mig inspirerad och redo att göra denna kurs tillsammans med er. Med min gedigna utbildning som Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut samt Sama Yoga lärare har jag verkligen samlat på mig många guldkorn som jag vill sprida till er. Vår härliga tjej i köket är utbildad kock och är en inspirationskälla vad gäller vegetarisk mat och rawfood. Så låt oss inspirera dig till en balanserad vardag med hjälp att “hitta dina nycklar”.

Upplägg: I denna kurs får du lära känna Yoga & Ayurvedans unika kunskap. På ett holistiskt sätt omvandlas denna uråldriga kunskap till att passa oss i väst. En kurs där alla sinnen får utforskas och du får många nycklar att använda i din vardag. Hur kan du balansera dig efter årstiden? Vad bör man tänka på vid kallt och blåsigt väder, eller när sommaren bjuder in sin varmaste månad och vi längtar efter dalande snöflingor och kyla? Hur känner jag igen mina obalanser vid olika årstider?

Detta blir en kurs fylld med yoga, ayurvedisk mat, inspiration & föredrag som balanserar dig inför den kommande årstiden. I kursen ingår även en del relevanta varor så som du får med hem för att lättare introducera dina nya kunskaper.

Kursen är 4 tillfällen under året.

  1. lördag 28 november kl. 10-16 i Lindans Bystuga, ca 5 km utanför Borlänge
  2. Lördag 12 mars kl. 10-16
  3. Lördag 11 juni kl. 10-16
  4. Lördag 24 september 10-16

Kostnad: Vid anmälan för hela kursen, 4 tillfällen, blir det extra förmånligt pris 345o kr. Alla som anmäler sig till hela kursen erbjuds reducerade priser på hälsokonsultation och valfri ayurvedisk behandling under kurs-året.

Om du vill vara med enstaka tillfällen blir priset 950 kr/tillfälle.

Anmälan: mejla namn, adress, telefonnummer till info@nyckelpiganjenny.se

Anmälan är bindande. Anmälningsavgift på 500 kr betalas in till PlusGiro 65 37 12 – 0. Märk med namn. Ska vara betald senast 2 veckor före kurstillfället. Resterande belopp faktureras eller betalas på plats med kort/kontant. Vid anmälan är det bra att tala om ev. allergi.

Har du frågor om kursen vänligen hör av dig.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.