Yoga för fred

Internationella Fredsdagen infaller årligen den 21 September. Bland yogis runt om i världen uppmärksammas denna dag med en stor yogamanifestation för fred.

Fredsdagen instiftades av FN 1981 i syfte att vädja till världens länder om ett 24 timmar långt eldupphör åtminstonde en gång om året. Människor över hela världen uppmuntras även att delta i en tyst minut mitt på dagen. Yogavärlden tar del i detta fina evenemang genom att organisera klasser och aktiviteter som alla uppmuntras att delta i, vare sig du är nybörjare eller erfaren yogi.

Nyckelpigan kommer att erbjuda en gratis lunchyoga med

tema kärlek till dig själv & andra

kl. 12:00 – 12:45 måndag 21 september.

På denna klass kan alla komma, nybörjare som van yogi. Alla yogar utifrån sin egen nivå, med extra fokus på att öppna upp hjärtat och att vara kärleksfull mot dig själv och andra. Det finns möjlighet att ge frivillig kollekt till världens behövande denna dag. Begränsat antal platser så kom i tid. Drop in / först till kvarn. Vid fint väder flyttar vi ut på gräsmattan. Medtag yogamatta/liggunderlag.

IMG_3971

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.