Steg för steg

Steg för steg har jag vandrat…

… vandrat min egen väg. Den rätta vägen. Det känns lätt, det är erfarenheter som har kommit fram i egenskap av kunskaper. Jag gör det på mitt sätt, jag känner att detta är min tid, att ta för sig. Jag kan stå på egna ben. Våga testa vingarna och känna att de bär mig. Flyga en stund och få perspektiv på tillvaron. Personlig utveckling och en känsla att det ger ringar på vattnet. Det skvätter på er, mina vänner, kunder och andra som läser mina inlägg. 

IMG_3931Snart är jag på tåget till Arlanda, upp till Luleå för det sista steget på trappan till leder mig ännu högre och djupare in i Ayurvedan. Högre medvetenhet och med en självkänsla som är stark, stabil och lugn. Detta med att göra sin grej… har jag fått höra är väldigt bra. Jag var igår på Speed Business där flera företagsledare peppade mig och verkligen ärligt (det syntes i deras ögon) att de ville att jag skulle lyckas. Jag gör det jag är bra på, gör det jag brinner för. Lycka för mig att de även är redo att satsa på sin personal på ett holistisk sätt. Tanken fick många att småle, att luta sig tillbaka och vara lugna i det nya. I förändringen.

Under två år har jag utbildat mig i Luleå, det har varit ett kämpande. Många i min omgivning har ifrågasatt varför jag åkte iväg själv (jo det kan uppfattas egoistiskt) lämnat man och barn hemma. Vad ska de tycka? Är det inte tufft? För vem, ställer jag mig frågan. För vem är det tufft? I vår familj så har vi en rak och ärlig kommunikation och det är väl allas föräldrars önskemål att barnen och de övriga ska må bra. Mår jag bra, genom att utbilda mig, få en läkningsprocess och en personlig utveckling jag inte vill vara utan så mår jag bättre. Jag är en bättre fru, mamma och vän.

Det har nog stuckit i ögonen, med avundsjuka att jag kan åka iväg, på utbildning, få egentid och ha roligt. När andra kanske kämpar hemma med sitt. Men det är ju deras val. Alla har ett val. Vad gör du med ditt liv, vill du förändra så kan du, det lovar jag. Med tankens kraft kan vi förändra jättemycket. Med tillit och kärlek. STEG för STEG har jag vandrat min väg. Min rätta väg, tillslut. Det har varit många korsningar, rondeller, busshållplatser och möten som verkligen varit till nytta. När jag tittar i backspegeln är det nödvändigt, lättare att förstå i efterhand. Varför det blev som det blev.

Så jag önskar er alla att vandra er väg, steg för steg. Känna efter inom, är det rätt, är det lätt? Du är du på rätt väg. Är det blåsigt, motigt och trögt, då är det fel flöde. Vi ska inte behöva kämpa. Det ska flyta på, flow – känslan när allt bara faller på plats. Med fokus – mot rätt riktning blir det enklare. Gör din grej!

“Every individual has the potential to be orginal” / Yogi Bhajan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.