Nu finns de nya behandlingarna bokningsbara

Nya behandlingar

image

Nu finns de 3 nya behandlingarna bokningsbara. Jag kan varmt rekommendera att göra dubbelbehandlingen Abhyanga & Shirodara.

Abhyanga är en djupt avslappnande helkroppsmassage med varm olja. Oljan är speciellt anpassad till dig. En skön utrensande behandling som är extra bra vid stress, muskel- & ledbesvär, dålig cirkulation och känslomässig obalans. 90 min, 800 kr.

Shirodara är avslappnande och lugnar sinnet, kroppen och själen. Här är det oljestrålen i pannan som motverkar mental stress, oro, huvudvärk och sömnproblem. 90 min, 900 kr

Nasaya är en behandling för dina bihålor. Så alla åkommor som har med bihålorna rekommenderar jag denna behandling. Även huvudvärk, snarkning, torra slemhinnor, migrän, stel i nacken, trötthet, sömnsvårigheter. 45 min, 550 kr.

Swedana är ett ångtält/bastu som används vid abhyanga och shirodara. 10 min.

Önskar du göra en dubbelbehandling med Abhyanga och Shirodara är det extra förmånligt pris. 120 min, 1300 kr. Vid båda behandlingarna får du mycket olja på kroppen, så ta några sköna lediga kläder och ta gärna med dig en sjal, att ha på huvudet. Du kommer att få med olja hem, för att fortsätta din behandling, för en mer långvarig effekt av behandlingen.

I september månad erbjuder jag 20 % rabatt på dessa behandlingar, som elevpris. Välkommen att boka din behandling här.

BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120px

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.