Elevpris på Hälsokonsultation

Jag har nyligen kommit hem från Luleå och de väldigt utvecklande stegen (8-9) som leder mig framåt på vägen till Ayurvedisk hälsovägledare & terapeut. Fördjupningen denna gång var om farmakologi, den mentala aspekten på de olika steg vi går igenom när vi mår bra, okej eller är helt ur balans, hela matsmältningsapparaten och nedbrytningsprocessen samt mycket mycket mer.

Det har nu snart gått 2 år på denna utbildning och jag har verkligen utvecklats som människa, som terapeut. Jag läker, lär mig enormt mycket och får precis de kunder som jag behöver. Därför vill jag tacka så mycket för er tilltro, för ert stöd vilket ger mig ännu mera sann mot mig själv, att detta är vägen, den rätta vägen, min väg.

Chinese elementSom student har vi naturligtvis uppgifter som ska lämnas in. Denna gång ska vi göra ett antal Hälsokonsultationer inkl. uppföljning. Uppgifterna ska lämnas in om några veckor och jag söker därför efter DIG som är intresserad av att göra en Hälsokonsultation. Ring eller mejla mig för att boka tid. Du bör helst kunna göra en första träff före midsommar!

Hälsokonsultation innebär att du som kund får samtala kring dina levnadsvanor och dagliga rutiner. Du får fylla i frågeformulär, jag tittar på dina ögon, naglar och tunga, samt gör en pulsavläsning. Du får med dig tips och råd, samt ev. behandlings- & örtrekomendationer.
Hälsokonsultationen ser till HELA människan. 2 träffar på sammanlagt 3 timmar ger ett elevpris på 1000 kr. Begränsat antal elev-konsultationer, så skynda dig att boka!

 

 

2 Responses to “Elevpris på Hälsokonsultation

  • Hej
    Jag känner mig nyfiken på detta. Har under våren varit trött, hängig och fått utslag från och till runt munnen, kanske ayurveda är något som passar mig?

    Vänligen Linda Jonsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.