Resa i resan

LULE-L~1Jag kommer att åka till Luleå denna vecka. Det är utbildningsdags och jag har steg 8-9 framför mig. Vi kommer att prata om ayurveda ur ett känslomässigt- & mentalt plan, farmakologi, örter och hur vi b(r)yter vanor.

Denna resa är för mig en “resa i resan”. Naturligtvis är det mycket självläkning, många frågor väcks och jag får perspektiv på livet! Dessutom har jag äran att träffa härliga vänner, kurskamrater, Luleå´s mysiga omgivningar och en egen lägenhet, där det ingår både cykel och badkar, det kallar jag studentlyx!

Så jag kommer att vara borta resten av veckan. Förvänta dig inte att jag kan svara i telefon eller på mejl, utan jag finns anträffbar på måndag 1 juni igen. Boka tider för behandlingar eller coachning/personligt yogaprogram går naturligtvis att göra. Klicka dig vidare på Boka Direkt så kan du enkelt boka din tid.

Ha en skön försommar vecka! Så ses vi i juni!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.