Gratis föredrag

Erbjudande till alla kunder som bokar en ayurvedisk behandling!

Det är många som bokar behandlingar här i maj månad! Det tackar jag för. Behandlingarna som just nu är populära handlar om att rena kroppen ta bort slaggprodukter och öppna upp för flöde och självläkning. Det kan vara Shirobasti, Siddhamassage eller Garshan.

Shirobasti är en behandling/reningskur som görs för att avhjälpa vissa obalanser som är specifikt relaterade till förgiftningssymptom i kroppen. Behandlingen är väldigt avslappnande och stärkande. Den används vid migrän, huvudvärk, nackspärr och stelhet i detta område.

Siddhamassage är en helkroppsmassage som är både kraftfull och djupgående. Den ger energi till hela kroppen, uppiggande och behaglig. Den används tex vid smärta, reumatisk värk eller när du behöver en allmänt vitaliserande behandling.

Garshan är en helkroppsmassage som stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna. Detta är en utrensande massage som är utmärkt vid obalanser med mycket slappgrodukter ansamlats i kroppen. Behadlingen ges i två steg, först torrmassage med råsidenvantar och sedan en varm oljemassage.

Alla kunder som har en behandling bokad i maj månad får gå gratis på föredraget om Ayurveda. Så boka din behandling, anmäl dig till ett passande datum för föredraget och ta hand om dig.

Datum för föredrag: lördag 9 maj kl.10-12 eller tisdag 26 maj kl. 12-14 inkl. sopplunch.

Anmälan är bindande, begränsat antal platser. Om du uteblir eller lämnar sent återbud (24h) så faktureras 100 kr.

Föredragen är naturligtvis öppen för alla, men de som inte har en behandling inbokad betalar då 100 kr.

5Elements-538x218

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.