Drop in yoga

Det är så härligt med yoga, höra deltagarnas kommentarer om hur de sover bättre, känner sig piggare, mer fokuserad i jobbet etc.

“Bästa jag gjort för mig själv på länge.” 

Nybörjarkursen är fullbokad och det finns drop-in plats måndag kväll (fortsättning) och torsdag eftermiddag (yoga för alla). Det går då att köpa engångsavgift eller klippkort. De positiva effekterna kvarstår och några av mina yogisar vill även yoga någon extra gång. Då är torsdagarna extra värdefulla.

Nyckelpigan Glad PåskSå här på våren är det några helgdagar som kan vara bra att vila upp sig på, även jag som yogalärare behöver “vila”. Vill informera er som går på torsdagsyogan att det är några datum framöver som det inte är någon yoga.

  • Torsdag 26 mars
  • Skärtorsdag 2 april
  • Sista april 30 april
  • Kristi himmels färds dag 14 maj
  • Torsdag 28 maj

Ni som känner mig vet att jag brukar lägga upp lite inspiration under dessa ledigheter. Det kan vara en meditation eller några rörelser i yogan. Så håll utskick på hemsidan och Facebook så ni håller er uppdaterade och inspirerade för egen träning och kontinuitet.

Ha det bra! Namaste!

/ Jenny

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.