Möt våren med detox

Hur känner du dig just nu?

Det är många som har symptom som trötthet, värk, känner sig irriterad och har ett dåligt immunförsvar. Nyckelpigan kan hjälpa dig med att komma i balans.

Genom en detox, så renar du kroppen och får bort slaggprodukter (inom ayurveda säger vi ama). Jag har nu lagt upp både ett inspirerande tillfälle för en workshop. Men det bästa är ju naturligtvis att du går kursen och får verktyg som renar och stärker dig. Med stöd, kunskap, inspiration och individuell rådgivning kan du möta våren på ett speciellt sätt. På ett sätt som är levande!

Med ett holistiskt synsätt sätter jag min prägel på denna workshop och kurs. Ayurveda är en nyckel till att öka ditt välbefinnande. Är du nyfiken på vad detta kan ge dig? Ja, anmäl dig till både workshop och kurs så får du paketpris på 1100 kr.

Här finner du mer information om både workshop och kurs. Ha en trevlig dag.

Detox flyer 1 - 2 Column Flyer-Green

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.