Garshan – Torr massage

garshanvantarGarshan är en speciell massage som stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna. Denna enkla reningsprocedur hjälper till att “tvätta bort” orenheter och bidrar därmed till ökad produktion av “ojas”. Garshan massage renar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden, hjälper matsmältningen, ämnesomsättning, cirkulation, motverkar celluliter och trötthet. Då lättheten ökar i kroppen bör de som har en Vata-obalans och/eller undervikt vara försiktiga med massagen. Garshan är en utmärkt behandling vid kapha-obalanser samt då mycket ama (slaggprodukter) ansamlats i kroppen.

Våren är en lämplig årstid för Garshan. Boka behandling redan nu.  Perfekt för dem som vill detoxa och rensa kroppen från skräp och toxiner.

Erbjudande:

Garshanmassage med råsidenvantar. Avslutas med lättare varm oljemassage, 50 min 650 kr inkl. vantarna.

BokaTid_StorGron_MorkBakgrund_120px

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.