Vårens yoga

Nu är det äntligen klart, det många väntat på. Schemat med de yogapass som Nyckelpigan erbjuder under våren 2015. Terminen är lång, 20 veckor. Från januari ända till midsommar. Så det kommer att bli många klasser, där du som utövare stegvis utvecklas, och får blomstra tillsammans med naturen. För dig som vill “boka din plats” blir det yogakurs på måndagar och torsdagarna bjuder på öppna yogaklasser med drop in. Måndagar är uppdelade med nybörjargrupp och fortsättningsgrupp. På torsdag går det också att yoga, du kan då köpa klippkort eller ännu bättre, terminskort med all include. Då har du möjlighet att gå på all schemalagd yoga och meditation under hela terminen (ca 60 pass) 

Yoga Schema 2015

Måndag:

17,00 Yoga kurs Nybörjare 20 ggr

19,15 Yoga kurs Fortsättning 20 ggr

Tisdag:

15.00 Meditation

18,30 Gudinnekurs

18,00 ABF Yoga Gagnef

Torsdag:

10,00 Yoga drop in

16,00 Yoga drop in

DSC_9266bwKurs 20 ggr, 2300 kr Anmälan bindande

Yoga termin – all include,  3800 kr.

Klippkort 10 ggr, 1150 kr

Klippkort 5 ggr,  580 kr

Drop in i mån av plats, 140 kr

Vill du anmäla dig, så gör det så fort du har möjlighet. Det är många som redan skrivit upp sig och det är begränsat antal med platser (12-15 st) Enklast mejlar du mig på info@nyckelpiganjenny.se ditt namn, adress, telefonnummer och vilken nivå/klass du vill anmäla dig till. Önskar du dela upp betalningen går det naturligtvis bra. Jag tar emot kontanter, kort och skickar faktura. Det är många företag som ger sina anställda en friskvårdspeng eller friskvårdstimme, hör gärna med din arbetsgivare vad som gäller för dig. Yoga är avdragsgillt enligt skattemyndigheten. När du anmält dig, får du en bekräftelse på din bokning, med en avbokningskod. Anmälan är bindande, men om du av något skäl inte kan vara med på kursen, får du i mejlet en avbokningskod. Den gäller fram till 24 h innan kursstart. Avbokar du inom den tiden behöver du inte betala något. Men om du av någon anledning avanmäler dig efter kursstart, kommer du att få betala hela kurskostnaden.

YA-new-logo

32377775-mURFaÖnskar du ha möjlighet att yoga på din arbetsplats, tillsammans med dina arbetskamrater? Jag kommer gärna ut till er, om det finn sen grupp. Nivå anpassas efter er.

Har du en längtan att anpassa yogan till just dig? Jag gör individuella yogapass för enskilda personer. Det kan vara skönt att yoga hemma, när du själv önskar. Du får ett pass som är just för dig, med övningar, meditation och pranayama, utifrån dina förutsättningar och intention.

Vill med dessa rader välkomna både nya och tidigare kunder till Nyckelpigan. 

 

Trackbacks & Pings

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.