Vad är det som gör Nyckelpigan speciell?

snölyckta

Nu i fredags var jag med Företagarna på företags-frukost. Kommande fredag har jag även en presentation på 10 minuter, för nätverket Näringslivet Falun Borlänge.

Det är spännande och lite utmanande att synas bland andra företag. Vad är det som gör Nyckelpigan speciell? Varför kommer mina kunder tillbaka? Hur är känslan när de kommer in & lämnar lokalen? Dessa frågor intresserar mig just nu. Vill du som tidigare/nuvarande kund lämna några rader går det bra att mejla mig, eller göra en kommentar här på hemsidan eller facebook (under recension på min företagssida)

Jag kommer även att vara med på Julskyltningen söndag 30 november kl. 13-19 i Borlänge Centrum. Öppet med extra erbjudanden på varor och bokning av behandlingar. Just nu är det extra fint erbjudande på marmabehandling i november & december. Värm dig med en kopp Chai-the eller sitt ner en stund och vila benen, gör en meditation… MYS!

Det finns theér, oljor, kryddor, kroppspeeling, tidningar, presentkort etc. allt för att göra din jul så där extra speciell!

Välkomna in!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.