Det lackar mot jul

Hur känns det? Mörkret kryper på, det regnar, känns kallt… då är det mysigt att kura ihop sig och känna värme, tända ljus och gemenskap.. det är vad jag tänker erbjuda dig denna mysiga helylle-kväll

Jag njuter under julen, före och efter. För mig är det en tid då kärleken knackar på dörren och vi sitter tillsammans med glögg, the och goda vänner och familj. Denna känsla vill jag dela med er. Bjuder därför in till en “cirkel” där vi träffas, äter något gott och umgås i formen av en cirkel. Vi bjuder särskilt in eldens element, som ger oss möjlighet till livskraft, värme, ljus och moderlig kärlek.

Förr skapades eldstaden, den heliga cirkeln, som likt solen och elden inte har någon början eller slut. Den läkande cirkeln, där alla kan mötas ansikte mot ansikte och dela visdomar om livets prövningar och glädjeämnen.

Vi träffas i lokalen på Trädgårdsgatan 7, lördag 20 december kl. 10:00 och avrundar 13:00

En förmiddag i gemenskap, där vi lyfter varandra, mediterar, bankar trummor (ta gärna med om du har) och sjunger, yogar, dansar oss varma, för att smälta samman i cirkelns läkande kraft. Ta på dig mjuka, varma sköna kläder (lager på lager).

Priset för denna förmiddag är en gåva till dig själv 300 kr, betalas på plats med kontanter eller kort. Minimum 5 personer, max 12. För reservation av inställt evenemang. 

gyan mudra

NAMASTE

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.