Nyhetsbrev hösten 2014

Idag har jag gjort mitt första nyhetsbrev.

teer

 

 

 

 

 

Jag kommer att skriva ihop information om kurser, föredrag, intressanta artiklar där du som kund har möjlighet att uppdatera dig vad Nyckelpigan har på gång. Detta värmer dig i höstmörkret som en rykande het mustig höstsoppa, ett ljus i höstmörkret där du hittar dina guldkorn i vardagen. Du kan ta del av nyhetsbrevet här Nyhetsbrev sept. 2014 , eller mejla mig så kommer jag att skicka det till dig.

Idag är det tema SÖMN på kvällens Andning, meditation och avslappning. Välkomna!

 

 

 

 

2 Responses to “Nyhetsbrev hösten 2014

  • Hej! Du får gärna maila mig nyhetsbrev. Tack!!

    • Hej Charlotte,
      Jag lägger dig gärna med i sändlistan för nyhetsbrev.
      / Namaste

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.