Möt hösten med Breathwalk

Jag har fått många förfrågningar nu under kort tid på vad breathwalk är, hur gör man? Hur känns det? Kan du visa… nyfikenheten är stor och det glädjer mig. Jag lyssnar på det och tar det till mig. Lägger ut några tider här under hösten där du har möjlighet att komma ut och promenera på ett lugnt och skönt sätt, släppa tankar och UPPLEVA hösten.

Breathwalk

Breathwalk är en slags gående meditation. Det påminner väldigt mycket om yoga, men vi gör det utomhus, gående med fokus på andning och naturen. Här kan du läsa mer om Breatwhalk.

Vi samlas vid Nyckelpigans lokal, trädgårdsgatan 7 och promenerar tillsammans i lugnt tempo. Passen brukar hålla på ca 45-60 minuter. Kläder/skor efter väder. Det kostar 120 kr för drop-in, men för dig som har klippkort från yogan så gäller det även på dessa pass. Dessa datum är planerade:

Tisdag 23 sept kl. 9:30

Måndag 29 sept kl. 9:30

Tisdag 7 okt kl. 9:30

Måndag 13 okt kl. 9:30

Välkommen! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.