Boka själv ditt fredagsmys online

Nu är det ännu enklare… Få information och boka själv din behandling eller din drop-in-plats för yogan på måndagar och fredagar.

1948141_719770298044854_92599229759326659_nJag erbjuder dig ett mycket förmånligt pris på Ayurvedisk hälsokonsultation 350 kr (700 kr ord pris), om du bokar in din tid före sista september.

Jag har lämnat in mina uppgifter till skolan och vill fortsätta “öva” på er kunder. Så vill du få en överblick på din HELA hälsa, så boka in en hälsokonsultation. Mer som den kan du läsa här.

Jag har även ett antal behandlingar som ger dig lugn, kraft och energi – allt för att passa dig som kund.

 

Jag kommer under hösten att erbjuda drop-in på vissa yogaklasser.

  • Andning, Meditation & Avslappning måndagar kl. 17:00 där vi på ett lugnt sätt använder oss av tekniker för att varva ner, stressa av och få ro i kropp och sinne. Ingen direkt yogaklass, så det passar dig som vill “vila dig i form”.
  • Nybörjar Yoga måndagar kl. 18:30 där jag guidar dig i yogans grunder, fokuserar på andningen och att hitta positionerna på ett skönt och tillåtande sätt. Passar dig som vill ta det lite grundligare och känna in.
  • Fredags pass erbjuds när jag har möjlighet. Vi kör ett 45-minuters pass för att tona in oss på helgen, känna friheten och myser till det så vi får med oss “fredags-känslan” hem. Tänk dig att vara nervarvad och klar, när du slutar jobbet och tar helg. Just nu planerade fredagar: 12 september kl. 12:30 & 19 september kl. 9:30

DSC_0397

Välkommen till en skön stund – mitt i Borlänge centrum.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.